Vinný sklep a tapas bar Monarch
_

TZ: Vinný sklep a tapas bar Monarch láká na španělského šéfkuchaře a kvalitní vína

Praha, 12. září – Jeden z předních českých prodejců vín a prémiových lihovin Premier Wines & Spirits rozšiřuje své gastronomické portfolio o vinný sklep a tapas bar Monarch. Monarch doposud vlastnila společnost Vinodirect. „Koupili jsme Vinodirect včetně nájemní smlouvy na vinný sklep a tapas bar Monarch. Naším cílem je tento originální prostor pozdvihnout na místo s kvalitními víny z naší nabídky a skvělou a autentickou španělskou gastronomií,“ uvádí Richard Švéda, generální ředitel Premier Wines & Spirits.

(Tisková zpráva) Praha, 12. září – Jeden z předních českých prodejců vín a prémiových lihovin Premier Wines & Spirits rozšiřuje své gastronomické portfolio o vinný sklep a tapas bar Monarch. Monarch doposud vlastnila společnost Vinodirect. „Koupili jsme Vinodirect včetně nájemní smlouvy na vinný sklep a tapas bar Monarch. Naším cílem je tento originální prostor pozdvihnout na místo s kvalitními víny z naší nabídky a skvělou a autentickou španělskou gastronomií,“ uvádí Richard Švéda, generální ředitel Premier Wines & Spirits.

Vinný sklep a tapas bar Monarch
_

Už nyní můžete ve vinném sklepě Monarch ochutnat vybraná vína společnosti Premier Wines & Spirits. „Vinnou nabídku jsme rozšířili zejména o kvalitní španělská vína z našeho sortimentu. V budoucnosti se chceme zaměřit jak na moravská, tak i další zahraniční vína. Naši sommelieři právě připravují vinný list tak, aby se vína skvěle hodila k podávanému jídlu a navíc ladila s celkovým konceptem baru,“ vysvětluje Švéda.

Hlavním trumfem Monarchu se bezpochyby stane nový šéfkuchař Miguel Nicolas Innela, jenž má velmi bohaté zkušenosti se španělskou kuchyní. Rozený Argentinec pracoval s předními šéfkuchaři iberského poloostrova a s Jose Alvarezem, majitelem a šéfkuchařem rodinné restaurace La Costa, se mu v roce 2005 podařilo získat Michelinskou hvězdu. Miguel studoval gastronomii v rodné Mendoze, jižní Argentině i španělské Andalusii. Také se účastnil několika konferencí, např. „Madrid Fusion“, „Andalucia Sabor“ či „Murcia Gastronomica“. Své znalosti zdokonaloval na gastronomických seminářích pod vedením Michelinských šéfkuchařů včetně Dani Garcii (Calima Restaurant) nebo Diega del Ria (El Lago Restaurant).

Alkoholium.cz